FullSizeRender

DU ÄR NU

DU ÄR NU är en kurs i personlig utveckling som  vi har satt ihop i 16 olika videor där vi delar med oss av våra övningar tips och tricks och hur vi har gjort för att leva det underbara liv vi lever idag!

De senaste 3 åren har vi levt ett liv av total frihet och har rest runt i världen och tagit dagen som den kommer. Vi har sagt upp oss från våra jobb för att vi just ville ha mer frihet i livet och leva just våra drömmar, inte bara ha dem som just drömmar utan verkligen göra dem. För att kunna göra detta så insåg vi att vi var tvungna att skapa ett helt annat mindset.

Vi började därför utforska i hur man kunde göra för att leva sitt drömliv och vad man kunde implementera i vardagen för att just leva detta liv. Nu vill vi dela med oss av detta till just DIG så att du kan leva att lyckligare liv, skapa mer positiv energi i din vardag, utveckla dig ännu mer på det personliga planet och börja följa dina drömmar!

Vilka är vi då? Tobias och Melanie, har vårt hälsoföretag MT World där vi bland annat gör YouTube videos med hälsosam livstil, spiritualitet, naturlig hudvård och allt som har med hälsosam livstil att göra. Det är detta vi gjort sen vi sade upp oss från våra “normala” jobb och fokuserar på att inspirera människor varje dag till att leva hälsosammare och mer miljömedvetet.

MT World har vi bara jobbat med på engelska, så nu kände vi att vi ville göra något på svenska då vi är från Sverige så därav föddes iden med Du är Nu. Just denna utbildning är inspelad på underbara Bali.

Du Är Nu är uppdelad i 16 olika videos med olika övningar och bonus material så att du ska kunna implementera det du lärt dig i det dagliga livet! Vi har under hela vårt liv styrts av positiv energi och lärt oss att tankens kraft kan skapa magi i vardagen på än vilket plan du befinner dig!

Så vad väntar du på?
DU ÄR NU!

Du ar nu

]

Pris: 499 kr

(Viktig information: Du du fyllt i dina uppgifter och betalat kommer du till en sida som bekräftar köp där klickar du på “Returneras till MT World” och du kommer vidare till en sida där du fyller i ditt namn och email varav du får ett E-Mail av oss med din personliga inläggnings uppgifter. OBS VÄLDIGT VIKTIGT DU GÖR DETTA STEG. Om du mot förmodan skulle glömma det skicka oss ett E-mail)

/Tobias och Melanie
MT World

DCIM100GOPROG0130675.