pumpa, rågo, mt world

Halloween Tävling med RåGo och Macacos


Det börjar dra ihop sig mot Halloween och vad kan då vara bättre än en härlig Halloween TÄVLING! Därför har vi teamat upp med MACACOS som levererar frystorkade bär pulver och frysta bär direkt från Amazonas där superfrukterna växer!

I denna tävling kan du vinna ett set med 3 påsar frystorkade superbär pulver (till ett vårde av 1200kr) att boosta din smoothie bowl eller smoothie fyllt med superkrafter och antioxidanter som håller dig frisk och full av energi i höstmörkret! Vi lottar utt detta paket till 2 lyckliga vinnare!

 

rå gå, macacos, tävling, halloween,

 

Vad du behöver göra för att deltaga i tävlingen är:

1 🎃 Följ @rago.testar och @macacosacai på Instagram.

2 🎃 Kommentera på våran Halloween Smoothie Bowl Video (på YouTube) vad din favorit smoothie är tagga även din instagram profil i kommentaren så vi vet vem du är (vinnaren dras från dom som kommenterat på videon, men presenteras på Instagram )

3 🎃 Tagga 3 goda vänner (på bilden på rago.testar på Instagram)

 🕸 Tävlingen avslutas söndagen 30/10  kl 18.00 🕸
🎃🎃Lycka Till! 🎃🎃

VIDEON KAN DU SE NEDAN MEN DU MÅSTE LOGGA IN PÅ YOUTUBE FÖR ATT LÄGGA EN KOMMENTAR

Lite Fakta om Superfrukt Påsarna som ni kan vinna:

Acerola:
Bären är en av de rikaste naturliga källor av vitamin C. Acerola innehåller askorbinsyra i ett område av 16.000 till 172.000 ppm , jämfört med apelsiner som ger 500 till 4.000 ppm.

Den frukt levererar dubbelt så mycket magnesium , pantotensyra och kalium som apelsiner . Andra näringsämnen som den erbjuder är vitamin A , tiamin , riboflavin och niacin . Acerola innehåller också 3 -metyl- 3 -butanol, dehydroaskorbinsyra , kalcium, diketogulonsyra , hexadekansyra , järn, limonen, L- äppelsyra, fosfor och protein.

Guarana:
Guarana ger mycket energi och styrka till både huvudet och kroppen, och på grund av den höga halten av antioxidanter har guaranapulver andra unika fördelar:

  • Guarana motverkar trötthet
  • Ökar energi
  • Stimulerar hjärnans funktion
  • Hjälper i koncentration
  • Öka förbränningen och ämnesomsättningen
  • Stärker immunförsvaret

Acai:
Superfrukten Açaí/Euterpe oleracea Mart. är rik på näringsämnen, främst antioxidanter. Açaí-bäret växer vilt på palmträd i Amazonas regnskog i Sydamerika. I Brasilien har man speciellt utvecklat en stor användning av Açaí för traditionellt bruk.
Açaí har upp till 6 gånger så mycket antioxidanter som blåbär och innehåller ca 30 gånger mer Antocyaniner än rött vin.

RÅGO, HALLOWEEN, MT WORLD, VEGAN SVENSK VEGAN